zondag 30 december 2007

Moosability's jaaroverzicht

Vandaag is het de laatste dag van het jaar. De moment om jullie met een flinke dosis overzichtjes, lijstjes en kerstgroeten te overstelpen. Dit jaar stond in het teken van onze trouw. Ik ben heel blij dat ik het dit jaar tot wettelijke echtgenoot van Tinte heb geschopt.

2007 is toch ook een beetje het jaar van de blog addict. Wat gebeurde er allemaal dit jaar?


Januari
De eerste maand van het jaar beginnen de voorbereidingen van onze verloving. We maakten afspraken bij de vleet met allerhande trouwzalen. Waar zouden we ons geweldige huwelijksfeest het beste laten doorgaan? Uiteindelijk strijkt zaal Den Ast in Kampenhout deze eer op.

We besluiten om elkaar op zeven september 2007 elkaar het ja-woord te geven. Toevallig kan de zaak dan ook ;-)

Februari
Mister Steven zwet schiet van de eerste keer raak bij ons Denise. Ze is zwanger en de geboorte wordt midden november gepland.

Maart
Frank schaft zich een fototoestel aan. Een Sony Cyberschot met 10 megapixels. Zoals gevreesd ontpopt hij zich als een volwaardig paparazzi. De flash staat niet stil.

We bekijken allerhande huwelijkreis bestemmingen. We kiezen voor de ultieme ervaring met 2 weken avontuur in Sri Lanka en daarna een droom die in vervulling gaat. Een week doorbrengen in een paalwoning, boven het water en de visjes. Maledieven here we come! Een goede keuze blijkt later.

April
De organisatie van onze trouw verloopt vlot. De menu staat klaar, de wijn geproefd, de zaal is besteld. Er wordt stevig aan de huwelijksuitnodigingen gesleuteld.

Mei
Op 7 mei 2007 wordt de meest toonaangevende blog der lage landen opgestart. Top blog Moosability ziet het levenslicht. De eerste blogpost is al direct goed raak. Geboorte toastjes oftewel Placenta paté, smullen geblazen.

Voortaan komt het wel en wee van Frank en Tine gratis ende voor niets tot in uw huiskamer. Jullie zijn toch gelukzaksjes hoor.

Pieter en Kirsten stappen in het huwelijksbootje, ook in den Ast. De generale repetitie voor onze trouw is een groot succes.

Juni
Frank is er niet door op zijn examen usability. Er vloeien traantjes, maar hij leert wijze lessen op andere vlakken. Pieter en Kirsten trekken op huwelijksreis naar Ijsland om lekker dicht tegen elkaar te kruipen in hun knusse tentje.

Rock Werchter lost alle verwachtingen moeiteloos in. Het is zoals elk jaar veel te plezant, bewijzen vind je op Angryfaces.

Juli
We gaan op weekend naar zee met mister zwet en zwangere Denise. We komen de productie ploeg van slimmer dan een kind tegen. De kans bestaat de we mee mogen doen, ze zullen begin augustus nog bellen. Ja ja dat kennen we....

Augustus
De trouw komt dichter bij en neemt nog veel tijd in beslag. Tussendoor herexamen usability design. Tweede keer, goede keer, ik haal zomaar eventjes een 17 op 20.

Als bij wonder belt de productieploeg van slimmer dan een kind Frank op. Ik mag meedoen aan de eerste aflevering! De vrijgezelle is een onverhoopt succes, want deze loopt gelijktijdig met de opnames van slimmer dan een kind. Frank mag langs de kassa gaan.

September
Het tofste koppel van het noordelijk halfrond geeft zijn ja-woord. Ze zijn getrouwd! Tinte is de mooiste bruid van de wereld en Frank doet zijn best. Ze dansen de zaal van de viering uit, gedirigeerd door priester Rudy Borremans. Menig traantje vloeit. We krijgen super coole kadootjes en veel sponsorgeld voor de huwelijksreis.

De huwelijksreis is ongelofelijk mooi. Van begin tot einde ontpopt ze zich als een mix van mooie momenten, mooie locatie en verrasingen. We huren een privé eiland af, krijgen de grootste suite van het hotel, maken vriendjes en komen oog in oog te staan met haaien en schildpadden.

Oktober
De huizenjacht steekt zijn kop op. We bekijken ons budget en leren immoweb kennen. Plezant en frustrerend tegelijk. We laten ons oog vallen op een project van SF Contruct. Bouwen in Kortenberg komt aardig dichtbij.

Tinte steekt heel veel tijd in de fotoalbum van de huwelijksreis. Iedereen die hem nog niet heeft gezien heeft ongelijk.

November
Steven wordt papa van kleine Arne!

Onze huizen en grondenjacht gaat onverminderd door, want de gesprekken met SF vallen in het water. De bouwfirma is te duur. Elke piepkleine wijziging is ferm dokken, betalen en cashen.

December
Uiteindelijk vinden we de ideale grond op een boogscheet van onze ouders. Het Vissegat in Erps-Kwerps heeft nieuwe bewoners. Volg onze bouwavonturen op mijn bouwen door dummies blog.


Zo dat was het. Op naar een nieuw jaar bloggen. Veel bloggenot in 2008.

3 opmerkingen:

Tony zei

Geef toe : je hebt voor dit blogje al héél het jaar gespaard he?

Prettige feesten!!
Da's een bevel!!!!

Frank zei

Waarom denkt ge dat ik zo een spannend leven leid? Om zo een coole blogartikels te kunnen schrijven tiens.

Tot uw orders.

Jef zei

jow, wat een knaller van een jaar was dat. Dat het nieuwe jaar nog mooier mag worden!

Bedankt ook voor alle toffe blogjes. We verwachten er nog meer in 2008!

Feest ze! x