woensdag 8 augustus 2007

Marriage for dummies

Het is vandaag 8 augustus 2008. We zijn in onze laatste maand verloving beland. Op 7 september geven Tine en Frank elkaar het ja woord. Vanaf dan mogen we mannetje en vrouwtje tegen elkaar zeggen, spannend.


De planning van onzen trouw vergt veel van onze energie en ons organistatietalent. Maar no worries, het is plezant werk. We werken er kei hard aan en weten nu al dat het de mooiste dag uit ons leven zal worden. Samen met onze familie en vriendjes maken we er iets fantastisch van.

Deze maand zal ik enkele blogartikels wijden aan onzen trouw. Misschien wordt het wel een soort marriage for dummies cursus. Misschien ook niet.
Het kan zeker geen kwaad om aandacht te besteden aan de hot topics van de verloving en den trouw.
Het huwelijksfeest, de huwelijkuitnodigingen, de viering (rent-a-priest), de fotograaf, de huwelijksreis, den DJ, het huwelijk consumeren ;) ...

Een klein voorproefje:

Wij gaan op huwelijksreis naar de Malediven. Twee Hollandse traveljunkies verbleven al in het hotel waar wij onze wittebroodsweken gaan beleven.

2 opmerkingen:

Jan zei

Hoi,
Proficiat met de huwelijksplannen!

Per toeval via de blog van "Hersenspinsels en buikverzinsels" op jouw blogje gekomen. Zeer interessante en leuke schrijfseltjes!
Nog per toeval trouw ikzelf een weekje later. Ik kijk al uit naar de 'marriage for dummies cursus'. ;-)

Werkpuntje 1 van "Moosability's 7 werkpunten" staat weer een stapje verder: je hebt er een subscribertje bij ;-)

Frank Gielen zei

@jan : kei leuk jan, zo ne comment doet me deugd. Groeties en even veel succes met den trouw als ons.