zondag 26 augustus 2007

Gayday

En hoe was de vrijgezelle?
Fantastisch natuurlijk. Mijn vrijgezellen dag begon om 8 uur in de ochtend met als thema gayday. De rebel in mij kwam goed los. Ik haalde 20 koffiekoeken van bij Mouraux! Maar dat mocht toch helemaal niet. Ja ik zei toch dat ik een rebel ben.

Morgen neemt Tony het bezwarend materiaal mee, spannend. Ik ben reuze benieuwd naar de foto's en de filmpjes. Want mannekes, het was ne zalige vrijgezelle dag.

Kennen jullie spankman al?
Onder de lichte dwang van de Steven besloten mijn maten dat het thema van de vrijgezelle gayday zou worden, olé. Daar hoort een pakkie bij!

-"Frank, trek dit rozig pakje aan."
-"Euh moet da? "
-"Ja natuurlijk aap."
-"Hoe weten ze anders dat gij spankman zijt?"
-"Daar hebt ge een punt."

Achter op de T-shirt stonden de wijze woorden Spank Me. Ik kan jullie verzekeren mister Frank the spank heeft het gevoeld.
Ik denk dat ongeveer één derde van Maanrockenaars op mijn kont heeft geramd, getrommeld, geshot of gespanked. Mijn billen zijn er nog warm van. Er staan bloeduitstortingen op mijn reet, echt waar.

Wisten jullie al dat het toevallig die dag 48 pintjes dag was?
Meedoen is simpel, hijs om het uur twee frisse pintjes achterover. Probeer vervolgens dit ijltempo 24 uur aan een stuk vol te houden. Ge kunt het u al inbeelden, nuchterder gaat ge daar niet van worden.
Den drankstand werd vakkundig bijgehouden op de voorkant van mijne T-shirt. De zwarte alkoolstift heeft menig streepke mogen trekken. Maar we maakten er ook snorrekes mee of neptatoo's, maar dit geheel terzijde.


Is Frank nu slimmer dan een kind van 10?
Ha natuurlijk dat. Met zes pintjes achter de kiezen begonnen we aan de opnames van de nieuwe leuke spannende VT4 quiz met ons Goedele. De sfeer zat er natuurlijk dik in. Wa wilt ge als er ne vrijgezelle aan de gang is? Er gaan zeker nog leuke beelden uitgezonden worden voor de menskes thuis. Ik gok dat ze het op donderdag 6 semtember gaan uitzenden, den dag voor het huwelijk.

En wonder boven wonder, den deze ging deze keer niet met lege handen naar huis. Ne vrijgezelle beëindigen met MEER geld op zak dan in het begin, doe mij dat maar eens na.

7 opmerkingen:

Janus zei

sweet!

Tinte zei

Ik heb toch de meest geweldige verloofde aller tijden! Lief, knap, stoer, sexy, grappig, ... en nu ook slimmer dan een kind van 10!

Anoniem zei

ik ben ook benieuwd naar de foto's.
twas alleszins ne zalige dag.

frank bedankt om te trouwen en nog bedankter om alles te betalen!!!!

tot de volgende

de sakke

Tony zei

Franky-boy...wij hebben ons allemaal zaaalig geamuseerd. Op naar 't huwelijksfeest !

btw : ik wil die negerinnen online !!

Anoniem zei

Goe gefixt Frank
Laat iets weten wanneer ze het uitzenden. Zodat we in Ottenburg allemaal rond de gezamelijke dorps-TV kunnen kruipen.

Joe, Gijs

Anoniem zei

als het financieel saldo zo positief was, zou ik nog meer van die vrijgezellenfeestjes organiseren (of laten organiseren); misschien wil Goedele nog ne keer!!!!!!!

Frank Gielen zei

@janus : i know

@tinte : i knew

@sakke : hraah etaan

@tony : die staan er. Nog maar 500 keer bekeken en al ;)

@gijs : donderdag 20 u 30

@anoniem : goedele zit me heel den tijd op te bellen. Moet ik anders uwe nummer doorgeven.