dinsdag 26 juni 2007

Rock Werchter 2007

Donderdag is het eindelijk zover. Als er niks wreed ergs voorvalt, staan er donderdag vier stoere manskerels voor de poorten van het ultieme zomerfestival. De Jerre, den Tomme, de Sakke en de Frakke gaan ervoor zorgen dat er nog lang nagepraat zal worden over die beruchte editie van Rock Werchter 2007. *burps*

We kozen ervoor om goed voorbereid aan Werchter te beginnen. Den Tomme neemt een 6-en een 4-persoons tent(je) mee, de Frakke zorgt voor een 3-persoons tent en de Sakke regelt een mega party tent. De Jeroen zorgt voor de tickets en zijnen eigen stoel. Vier tenten voor 4 personen, goe bezig al zeg ik het zelf.

Er staat dit jaar een kei goei affiche geprogrammeerd, nu moet het weer nog meespelen. Misschien een klein archiefbeeld van Rock Werchter 2006. U ziet hier een familieportret van Pieter, Kirsten en Frankie die samen aan het lurken zijn van een briksken binnengesmokkelde sangria. De festivalititis!

1 opmerking:

jim zei

God heeft Werchter al uitgeroepen tot Zijn persoonlijk urinoir. Nu maar hopen dat Hij geen last heeft van Nierstenen of 't hagelt los door uw tentje.