zondag 17 juni 2007

Living for the weekend


Tot vlak voor het usability examen liep ik er bij als een opgefokte stresskip met een iets te groot ei in het verschiet. Not cool. Ontstressen was dus de boodschap. Daarom hadden we voor de voorbije week maar 1 groot doel : enjoy, releks, do nothing, nada, noppes, niemandal, ... .
Dat is ons aardig gelukt. Tinte en den dezen zijn gaan wandelen, lopen, fietsen en knuffelen.

Na een rustig weekendje (eten bij de Griek, foto's trekken van te verkopen huis van de oma die naar service flat wil, plan om aanvraag te doen voor kesselloese verkaveling in een mega coole wijk, 10 km gaan joggen, mijn haar getondeesd, ...) wij richting daddy.
Omdat mijne pa voor een weekske was gaan vissen, hebben we zijne vaderdag een weekske na achteren gesnoven. No problemo voor den dezen want dah food bij onze pa is meestal dik in ordor.

Om de sfeer ewa te bevorderen brachten we ons nieuwste aanwinst mee, het spelleke SET!Een regelrechte aanrader. Ge kunt het spelen van 2 tot 8 personen, het is gezellig en ontspannend tegelijkertijd. Maakt dat mee. Eventjes wat inside information : SET is zo een typisch vrouwenspel. Ge moet gruwelijk snel combinaties herkennen en dan loeihard SET! roepen. I suck by the way. Maar ,.... de oudjes nog harder. Dat woordje roepen is precies wat te veel gevraagd voor hun breinen. Gevolg iedereen aan het roepen en tieren en vloeken en bijna op elkanders mulle aant kloppen. Zalig. Jawadde dadde. Op het einde durfden ze het zelf aan om te zeggen : "Aah da spel noemt SET.", duuuuuh.

Geen opmerkingen: