vrijdag 12 oktober 2007

Diploma uitreiking

Gisteren genoten we van de hapjes en drankjes die geschonken werden op onze proclamatie van de cursus usability design. Goede catering, maar dat mag ook wel na een jaartje hard zwoegen. We voelden ons echte usability experten.

Groot was mijn verbazing toen ik mijn diploma in de handen kreeg. Ik was blijkbaar van geslacht veranderd! En dat zonder mij dervan op de hoogte brengen.

Beneden las ik het volgende :
Zij heeft haar diploma behaald

Hahahaa.
De tuinsector zou er trouwens volledig anders uitzien zonder usability specialisten:


Trouwens de Belgische Usability Troops HCI (Human Computer Interaction) vieren de World Usability Day op woensdag 7 november in Technopolis. Allen daarheen!

De rest van de wereld viert World Usability Day op 14 november. Inderdaad België loopt 1 week voor op de rest van de wereld op usability vlak :-)

De rest van de wereld viert World Usability Day op 8 november. Inderdaad België loopt 1 dag voor op de rest van de wereld op usability vlak :-)

UPDATE: World usability day blijkt dus op 8 november door te gaan. Vorig jaar was het op 14 november te doen. We staan toch nog steeds nen dag voor ;)

5 opmerkingen:

Jef zei

seg, die gieter, dient die om de bloemen langs den onderkant te gieten? ;-)

nog es proficiet, hé, usability-vriendje!!

janus zei

Die gieter ziet er heel praktisch uit voor planten die veel water nodig hebben, vandaar het grote giet/vul gat. De verluchtingspijp naar boven zorgt er dan weer voor dat er vlot en zonder schokken gegoten kan worden.

De Frank heeft zijn diploma dus dubbel en dik verdiend!

David zei

Frank, de World Usability Day is op 8 november, vorig jaar was die op 14 november. Je zit er dus allebei naast ;)

Frank Gielen zei

@jef : hahahaha

@jan : hahahahaha

@david : aangepast

la Zus zei

Inderdaad proficiat ee Frank!!

Gelukkig hebben we u diploma-krijg-gebeuren al uitgebreid gevierd! Haal nog maar een paar keer uw diploma, dan kunnen we weer zulke feestjes doen!