woensdag 3 oktober 2007

Watervliegtuig

Ons vervoer van Male naar ons hotel is per watertaxi. De vlucht neemt ongeveer 45 minuten in beslag. In hotel Chaaya Lagoon Hakura brengen we de laatste week van onze huwelijksreis door, dat belooft!


Joepie, we mogen achter de piloot plaats nemen. Leuk om onze piloot bezig te zien in de cockpit. Op het gemakske komt hij aan op zijn slashkes, hij vliegt immers op blote voeten. Vervolgens zie ik hem meer bezig met zijnen iPod dan met de boordnavigatie. Hij typt nog een paar smskes naar het thuisfront en trekt wat spectaculaire foto's van een vakantie eiland net voor onze landing. Dat noem ik nu eens een relaxe werksfeer. Onze landing was overigens voortreffelijk. Niets op aan te merken.

Gefascineerd kijken we naar de verschillende eilandjes die rustig onder ons voorbij schuiven. De meeste zijn voorzien van hun eigen hotel. Het is een echt schouwspel, de tijd vliegt voorbij. De eilandgroep dankt zijn naam aan de oorspronkelijke eilandbewoners, ze heetten het Male diven. Letterlijk vertaald is dat eilanden slinger. Als je de panoramabeelden bekijkt weet je waarom.

Zing maar lekker mee:

We zweven met een zucht
daar boven in de lucht.

We zitten zo gezellig in ons watervliegtuig.

We konden alles zien,
wel een eiland of negentien.
leve ons water vliegmachie-hie-hien!

3 opmerkingen:

janus zei

Amai, dat ziet er wel heel swell uit.
Begin maar snel de luttele 8GB aan foto's te albumiseren zodat we alles lekker kunnen beduimelen met een chipsje (pickles, geribbeld) erbij!

moes zei

welcome back kids!!!
heerlijk die foto's, ik zou er zo induiken; ik wacht op de volgende dagelijkse portie
prettige eerste werkdag beiden : )

SARAenDANIEL zei

Wow! Wanneer er watervliegtuigen bij betrokken zijn, weet je dat het écht vakantie is...

Mooie beelden!

PS: hebben jullie ineens ook zo'n last van chronische kou?