zondag 22 juli 2007

Westende 2007, de hoogtepunten


We zijn nu al een weekske terug van de zee in Westende. We moeten het toegeven, Steven en Denise zijn uitstekende maatjes om mee op vakantie te vertrekken. We hebben ons geen second verveeld en goe gelachen.

Met den dezen gaat het ook al stukken beter. Hoogst waarschijnlijk ben ik de golven crisis volledig te boven gekomen. Hier volgt een uitgebreider verslag met beeldmateriaal. Opgelet voor de gevoelige kijkertjes, soms zijn het schokkende beelden.

 • Dag 1
  We komen aan in de namiddag en zijn op zoek naar vertier. We besluiten om het strand te verkennen. En hupsakeej, wij met een rotvaart met zijn viertjes door de duinen van Westende. Steven en ik hebben maar drie regels. Hoeveel? Drie! Ha drie.


 • Dag 2
  Op dag twee schijnt de zon. Jullie zaten toch aan de Belgische kust? Ja, en toch scheen de zon. Groovy, dat is gewoon fantastisch voor jullie. Ja, ik weet het.

  Geheel spontaan schudt Frankske een rapke uit zijn mouw. En dit speciaal voor de trouwe moosability fans.
  Dames en heren, de nieuwste Snoop Doggie Dogg clip is in de maak. Shake that ass, move it all around baby. Voor de vrouwtjes : Lekker met de kont omhoog en omlaag schudden, aaaaight.

  Opmerkzame natuurliefhebbers zien een roodborstje voorbij fladderen. • Dag 3
  Tien minuutjes voor de big crash zag ik er nog kiplekker uit. Wij de golven in. Volgens de Steven was dit al take five, maar ik geloofde hem niet.

  Deze foto is een kwartierke later genomen. Ge ziet het, veel bleef er niet over de Frank. Op dat moment begon ik rare dingen waar te nemen. • Dag 4
  Denise verjaart vandaag! Hip hip hip, ... in de gorilla. Op deze verwendag laten we ons eens goed gaan. Met een geweldig lied wakker worden, ballonnen met de vleet, een vet stuk taart downloaden en voor de eerste keer in je leven met de go-karts gaan rijden op de dijk. Je merkt het, Denise haar verjaardag kon niet meer stuk. Alleen jammer dat het allemaal weer zo vlug voorbij is.


 • 2 opmerkingen:

  jim zei

  Wicked!

  Nog altijd in vakantie of alweer aan het werk?

  Anoniem zei

  nog altijd in het werk ;-)