zondag 27 mei 2007

zaterdag terras-aanleg-dag

Ons weekend zit weer aardig volgestouwd, jandori.

Den dezen was lekker vroeg uit de veren om te werken voor ...... tadaah verrassing ... zijn eindwerk usability design, hoezee! Dan ben ik rond de middag vertrokken om terrasje aanleg te spelen bij mister Steven Zwet. Ik weet nu alles af van trekken en bijvullen, een latje bijhalen, zand scheppen, zand herscheppen, zand nog is herscheppen, de koord opnieuw spannen, zand in de airco, zand tegen de muur enz. Mijn welgemeende excuses hiervoor Steventje, twas per ongeluk. Nu denk je misschien eens aan mij, als ge later op den avond in uwe living zand inhaleert hahaha.

In de late namiddag zijn Tinte en ikke gaan babysitten op ons lieve nichtje Aagje. Wat is dat toch een schat van een baby. Gewoon al de manier waarop ze brrrrroem... kan zeggen, heerlijk. Het is haar lievelingswoordje maar nu ook het onze ;-)

Dezen avond nog een grappig filmke gezien : School for scoundrels. De acteur van Napoleon dynamite speelt hier ne looser, die les krijgt om meer zelfvertrouwen te kweken. De film is niet geschikt voor mensen die in de opleidingssector zitten, maar niet getreurd.
The ones that can, do it.
The ones that can't, teach it

Geen opmerkingen: