vrijdag 25 mei 2007

Buffalo king

Ik ben nu hard aan het werken aan mijn eindwerk van usability. Toch moest ik dit filmpje plaatsen. Is dit de Lion King 4 VS Crocodil Bundee 6 VS Tha Buffalo Boys?

Of is het eerder een clip om team spirit te promoten? Hier wordt heel mooi aangetoond dat in groep werken zijn voordelen kan hebben. Complimenten aan de regisseur.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

djee, Frank, wat een vreselijk filmpke, ik zat hier met ingehouden adem te kijken en was al van plan van je dik onder je voeten te geven voor zoveel sadisme - wat me vooral stoorde was die commentaar van die toeristen, er werd zelfs gelachen, 't is mooi wat die groep buffels uiteinelijk teweeg brachten maar ze waren rijkelijk laat, ondertussen had dat jong al alle angsten van zijn leven uitgestaan, wie weet hoe schichtig en getraumatisserd dat beest nu rondloopt

Frank Gielen zei

Het was helemaal niet de bedoeling om iemand te shockeren. Ik had het geluid trouwens niet eens op toen ik dat filmpje zag.

Maar zo erg is dat toch niet? In de natuur gebeurt het toch heel vaak dat de zwaksten of traagsten aangevallen worden. Survival of the fittest noemen ze dat!
Ik stond er versteld van dat dat jong nog leefde. Welk buffel jong kan zeggen dat het een horde leeuwen en een krokodillen familie overleefde? Dat zijn zware verhalen om later aan de eigen buffeltjes door te vertellen.

Kwadratoni zei

New World Order!!
Miljoenen jaren evolutie...door 1 beslissing om zeep.
Machtig!

Frank Gielen zei

wat bedoel je met 1 beslissing mister kwadratoni??

Kwadratoni zei

Wanneer de domme kudde beslist zich te organiseren en tegen de gevestigde waarden te rebeleren -> revolutie!
Het jong was gered, de 2 laatste leeuwen vormden geen gevaar meer voor de kudde en tóch kregen die een rammeling...wraak is zoet!

u Zuster zei

Wooow!

Ferm, dat had ik nog nooit gezien dat een hele kudde buffels het opnam voor een jong, schitterend! Jammer wel voor de leeuwen, die hebben echt zwaar op hun doos gekregen van de buffalo boys.