zondag 6 mei 2007

Pieters Vrijgezwelle

Zaterdag heeft Pieter zijn (eerste) vrijgezwellig feestje gevierd. Het was een dag met veel bier, goede sfeer, toffe maten en foute wielertenuekes. Uw verslaggever en toerorganisator was erbij.

9u 00
We knopen Pieter 2 sexy vlechtjes in zijn gefeunde haartjes, stoppen hem in een strooien rokje en maken het plaatje af door hem een helblauw wielerpaksjen aan te meten. Pieter ziet er uit als de belabberde versie van the Hawaian cycling inferno. Wij moeten helemaal niet onderdoen qua tenuetjes. Onze truitjes glimmen, de pettekes naar strak naar achteren, de broekjes lekker spannend. mijauwkes.

10 u
Een nieuwe primeur voor Catering service Somers. Het ontbijt komt slechts 1 uur te laat aan. Proficiat Wim. Energie opdoen Pieter, neem nog nen extra schep suiker op uwe spaghetti!

10u 30
Met nog maar een uur achterstand op ons nipte schema rijdt het peleton loeihard richting Mechelen plas. De volgwagen kan nauwelijks volgen, al die afgetrainde mannenbenen, rrrr.

11u 00
Pieter krijgt zijn eerste opdracht: pak de eend. Ramp o ramp, de opdracht mislukt! Wat nu gedaan? Het peleton kan maar raden naar de oorzaak, maar gelukkig is onze sexy ploegdokter ter plaatse. De jongste somers onderzoekt zijn vrijgezwellige broeder en stelt een schrikbarende diagnose. Pieter blijkt te lijden aan een vergevorderde vorm van tegenwindicus. Gelukkig kent de dokter de remedie, maar het is een paardemiddel. Het ligt in de volgwagen, net achter het schap met de broden en de wespen, schol.
Tegenwindicus is enkel te genezen via ontharing van de beentjes. WAX fight! Heel het peleton storte zich op die arme Pieter. Dat doen enkel echte vrienden ;) Hier bestaan beelden van.....12u 00
We zetten de koers voort met frisse beentjes ;). Het peleton steekt een aardig tandje bij, de volgwagen moet lossen. Frederik's zadel breekt, het ligt niet aan zijn sterk ontwikkelde glutolius maximus. Het ligt volgens hem aan het gebruikte materiaal haha.

12u 45
De aankomst in het Zennegat is prachtig. Nu nog wachten op de volgwagen met een paar frisse pintjes. Den ambi zit er stevig in.

14u 00
Platten tuub ge kent het. De feiten beginnen zich minder en minder vast te zetten in mijn geheugen. Ik denk dat het aan die fel brandende zon lag, of de alcohol. Nu enkel nog enkel losse flarden plezier.16u 00 en later
Dorst, pittake steken, daana veel last van, kleine pittascheetjes, grote pittascheet, .... , opdrachten in de stad, ambiance, bakskes bier op, frieteke steken, cantus, ad fundum, in de kan, de daltons, vat gestolen, nieuw bier, at libidos, cantus ex, mechelen city by night, daning queen, tent in, heel goe geweest. sloppel.

Het was heel plezant somers. Ge hebt toffe maten, vooral ik dan. Het was een eer om voor jou een vrijgezwellig feestje in elkaar te frutselen. Ik verwacht nog veel van het huwelijksfeest binnen 2 weken. at libiDOZ!

Geen opmerkingen: