vrijdag 30 december 2011

Moosability 2011 jaaroverzicht

2011 was niet het officiële moosability blogjaar, maar dat maakte dat ik meer tijd over had voor andere projecten. Het kan geen kwaad is te kijken wat er allemaal gebeurde.


Steven Zwet trouwde in het voorjaar met zijn droom Denise. Ik ontdekte het geheim van een geslaagde vrijgezelle. Door ginds als non naar zijn vrijgezellefeest te gaan, kon ik later schitteren op de strongmannun en kwam ik in the best off gallerij terecht. Samen met de 20km van Brussel, vormde dit de basis voor mijn tweede marathon. Op 7 weken slaagde ik erin om getraind te geraken voor de heetste marathon uit mijn leven.

Op 28 april werd ik voor de tweede keer papa. Ik ben nog alijd super fier Op Rob's geboortekaartje. Natuurlijk ook op mijn vrouwtje. Deze supermama slaagde erin om een exacte replica van da moose op de wereld te zetten, net voor de bouw van onze super-de-luxe zwembad overdekking. Rob is een geweldige baby met al 8 huwelijksaanzoeken op zijn kerfstok. Hij is superfan van mijn gitaar gejengel. Alleen daarom al mag hij tot zijn 35ste bij ons blijven inwonen.

Hoe hard ik ook loop, mijn dochter Sterre is niet bij te benen. Niet op vlak van motoriek en zeker niet op vlak van geestelijke ontwikkeling. Ze zingt Sintekaas papoentje, knutselt kunstwerken in elkaar en praat ons onder tafel.

Op professioneel of technisch vlak heb ik een aantal leuke dingen ontdekt. Twitter blijft inspireren, zo maakte ik kennis met de XP-days, een bron van inzichten. Voorts zette ik mijn eerste stapjes in de grote boze Drupal en IPhone development wereld.

PS : ik heb een tattoo en mijn zus gaat trouwen!

1 opmerking:

[muggenbeet] zei

ik lees tussen de lijnen dat je je geweldig amuseert met je kinderen :)
goed zo, daar gaat het uiteindelijk ook echt om.