zaterdag 1 november 2008

Kleuradvies

We stellen nu de kleurenkaart van onze toekomstige huisje samen. Tine en ik zijn van plan vooral den beneden een likje verf te geven. Kleuradvies is big business. Soms is het gratis, maar meestal komt er een kleurenconsulent aan te pas. Die persoon komt dan bij jou thuis langs om persoonlijk advies te geven.


Om geld uit te sparen, scholen we ons dan maar zelf om tot absolute kleurenkenner. Er is heel veel informatie te vinden op het internet. De colores del mundo van levis zijn prachtig. Op volgende sites krijg je handige tips mee over verf en kleuren.Maar het beste kleuradvies kreeg ik hier. Nadien kan je aan de slag met de paintcalculator van levis.

2 opmerkingen:

[muggenbeet] zei

Ik deed het zo: koop enkele vrouwenbladen bvb. Libelle en bestudeer de opmaak. Af en toe zie je een prachtige kleurencombinatie, daar werken namelijk ook geen uilen. Opeens vond ik precies wat we zochten: een combinatie van lichtpaars en felgroen. Ons huis is dik ok nu!

Frank zei

Zalige tip. Ik bladerde een beetje door de flair en ik vond direct mijn gedacht. Ik kies voor tamponrood met stoeipoes geel.