woensdag 19 november 2008

Brulkakker woord van het jaar

Opgelet, dit bericht is hoogst waarschijnlijk niet geschikt voor serieuze mensen. Lezen op eigen risico.

Vandaag 19 november vieren we de dag van het toilet. Op een dag als deze verwen ik mijn toiletpot met graagte, voor ik hem in den eik zet. Hoe ik dat doe?
  • Nieuw geurtje?
  • Lichtgevend WC papier?
  • Meer debiet?
  • Gesloten WC-bril?
Nee hoor, mister moose gaat ze allemaal een poepje laten ruiken. Als eerbetoon voor deze heugelijke dag roept hij iedereen op om het woordje brulkakker in de analen van 2008 te krijgen. Dus brulkakker niet als woord van de dag, maar meteen voor het woord van het jaar! Haleloeja dan maken we er direct een knaljaar van!

Is het nu al brullend kakken, of eerder al kakkend brullen? Maakt niet uit, als het maar hard en luid is.

Bij het brulkakken is het de kunst om zowel oraal als anaal rete veel geluid te produceren. How, voor je die broek naar beneden jast, is het nog even opletten geblazen. Door de Belgische geluidsnormen wordt het de particuliere boskakker aangeraden om deze sport enkel in de frisse buitenlucht te beoefenen. Het liefst in den bos, of naast een afgelegen weggetje.

En nu nog een zweterige zinnenscheet : brulkakken is de boodschap! Maak er desnoods een wedstrijdje van met de maten of de jeugdbeweging.

4 opmerkingen:

Grietekiet zei

eikes beikes frank !
eikes beikes !

Didn't your mama teached you manners?

Frank zei

Jawel hoor Grietepetiet, maar ik was ze vergeten.

saïdja zei

Hahaha! heerlijk, ik probeer het hier alvast ook te introduceren hoor, ik weet gewoon de spaanse term nog niet zo goed...

Frank zei

saïdja : ik ook niet goed, probeer is met "drolos a la playa"