woensdag 29 oktober 2008

Zon voor iedereen

Mijn lieve zusje is nu een dikke week geleden naar Zuid Amerika vertrokken. Het afscheid viel ons zwaar. Maar aan de joehoew-blog te zien, hebben de twee toeristas het er duidelijk naar hun zin.

Nog even een terugblik op hun afscheid.

Reisgezellinnen Saïdja en Judith poseren in hun reisplunje. Die bolletje zouden uitstekende protectie bieden tegen hitsige Mexicanen, Indianen, Antilianen, Peruanen en Brazilanen. Kortom alles wat ruimt op lianen. Het zou nog efficiënter werken dan als vrouw je snor of beenhaar te laten staan.


Soms is het pijnlijk zichtbaar hoe onze familie zijn emoties tracht te verschuilen achter een flinke dosis humor. Sander slaagt erin ons allemaal te doen lachen met een kopje koffie op zijn koppie.


Ook scoutsvriend Maarten was van de partij. Hij kwam rechtstreeks van een beestig feestje. Dat kon je zien én ruiken. Maarten zorgde voor een surrealistisch sfeertje en bracht een redelijk diepdroevig afscheidslied ten berde. Trouwens Maarten, die vlek van jou heeft verdacht veel weg van een zieke lever.

Hasta la pasta!

2 opmerkingen:

Saïdja zei

nee hoor frank, hun beenhaar laten staan, dat doen ze hier allemaal... das zupazexy hier :)

tof trouwens da ge berchitjes over mij blijft schrijven :) sorries da ik da nog ni zoveel over u heb gedaan eh, ik ben u hier nog ni zoveel tegen gekomen eh... merci trouwens voor al dat blogwerk (ook op dieje van mij) en leuk dat hasta la pasta zich verspreidt :)

dikke zoenen aan toelmond ee broertjen! en de groeten van judith!

en hasta la rasta

moes zei

Peruanen of Peruvianen: beide goed!
Zolang ze maar bavianen (of kwalianen, hé Frank) tegen 't lijf lopen... maar dat is op een ander continent, niet?
Sjiek van Maarten dat hij na die fuif nog heel die afstand Kortenberg- Zaventem heeft gefietst om gedag te zeggen!
Beenhaar zupasexy? hm