zondag 19 oktober 2008

Diareos mossiklettos

Deze ochtend vertrok mijn gekke zusje op wereldtournee. We zijn haar met z'n allen gaan uitzwaaien en het afscheid deed pijn.

Saïdja stort zich samen met haar vriendinnetje in een hels avontuur. Twee blonde chicks die Latijns Amerika gaan doorkruisen op negen maanden tijd. Dat ruikt naar onvoorziene omstandigheden en nog geen klein beetje.

Gelukkig voor Saïdja heeft ze alle troeven in eigen handen. Ze is niet aan haar proefstuk toe op het vlak van hete vuren. Ooit bouwde ze mee aan een schooltje in Oeganda en later onderzocht ze krabben in Zuid-Afrika voor haar thesis. Latijns Amerika is een logische volgende stap in haar leuke leventje.

Toch houden we ons hart vast dat ze, zoals altijd, steeds op haar pootjes terecht zal komen. Want ze laat ons toch een beetje achter met een rugzak vol twijfels.


Zuid Amerika is ruwer, onveiliger en verder weg. Op de koop toe zijn ze van plan om ginds 2 brommers te kopen. Met de brommer Ché Guevarra achterna: "diareos mossikletta's". Saïdja is trouwens de enigste met een geldig mottorrijbewijs, maar dat is naar het schijnt geen probleem ;).

Saidja, gekke zus, geniet van je reis, maar zijt godverdorie pokke voorzichtig.
Dikke kussen gekkie! Joehoew! Ik zal je blog zeker volgen.

4 opmerkingen:

veerle zei

Jullie zijn wel een avontuurlijke familie!

Jody Donnelly zei

keitof, heb al zin om mee te gaan op werel tournee :)

Saïdja zei

:)

dont worry, be happy!

zalige foto trouwens frank, kunde dieje er nergens op mijne blog bijkwakken?

en verzorg jullie huisje maar goed, ik ben al benieuwd hoe t eruit gaat zien als k terugkom!

dikke zoenen!

Frank zei

@veerle ge moest eens weten

@jody dat had ge vroeger moeten zeggen.

@zusje graag gedaan en komt in ordor! dikke zoens