Onze kok in spé deed het volgens de regels van de kunst. Hij ..
- schraapte het vlees van de ribben
- verzamelde een goeie kwak vet
- dashterde, mengelde, ploeterde en roerde in dit overheerlijk brouwsel.
- draaide het geheel door een zelfgespoelde darm.
Met zijn cursus vleesbereidingen aan de avondschool oogste hij al veel succes, ook bij mijn vrouwtje. Jeroen mag nog vlees voor ons komen bereiden.
Daarbij zouden zijn saucissen totaal niet zo vet zijn als de echte. Hij propte er immers maar de helft van de gebruikelijk 500 gram vet in.
Controleer nu je hoogte gewicht index op de superhandinge BMI tabel. Zit jou BMI evenknie er al tussen? Of kan je nog een leeg vakje opfleuren?
Mijn lengte-gewicht alter ego ziet er in zijn zwembroekje alvast superstrak uit. Een echte tijger.
1 opmerking:
Blij da mijn vlees zo gesmaakt heeft. Gisteren nog mijn gehaktbroodje klaar gemaakt en da mocht er ook best wezen, woet woet.
De worsten!
Jeroen
Een reactie posten