maandag 4 februari 2008

Mediawatching

Elke maandagmorgend lees ik de krant. Het is te zeggen, de nieuwbrief van het nieuwsblad. Dit online samenraapsel bevat zowel de hoogte- als de laagtepunten van de voorbije nieuwsweek.

Dus niet van diene saaie politieke brol, maar echt nieuws. Nieuws waarvoor ge nog uit uw hol zou komen.


Een fotoreportage van de slechtste streaksers ter wereld.
Ik kom er ditmaal niet in voor.


Reclame met aangekleed schoolmeisje wordt te sexy bevonden.
Sex sex sex, altijd over sex.
Wanneer praten we nog eens over het weer?
Wanneer doen we het weer.


Man slaagt kind dood na struikelen over zijn gamecube.
Ge zou voor minder. Het was dus wel niet den eerste keer dat die klein dat lapte hé.
Grapje.


Logo Eurosong haalt inspiratie bij de Nazi's
Gisteren heeft Marcel van Tilt nog eens zijn ongezouten mening gegeven als jurylid bij de Belgische halve finale van Eurosong.
-"Beste Tanja Dexters, ge komt uit Mol, ge danst gelijk een mol, ik vind uw autospotjes beter."


Hoe verleid je je droomman?
Naar mijn mening niet van toepassing op mij, maar soit. Ik ben benieuwd hoe mijn vrouwtje het heeft aangepakt, toen ze hoorde dat ik een ram was. Een no-nonsens sexbeest. Mijauw.

Ram (21/3- 20/4)

Deze directe man heeft tijd noch het voorstellingsvermogen om dé ultieme verleiding te bedenken. Voor hem is het gewoon simpel: man ontmoet vrouw, man wil vrouw, man verovert vrouw. Laat je dus niet van de wijs brengen door zijn simpele aanpak. Als hij je vraagt mee uit te gaan, wees dan niet té beschikbaar, vooral niet in het begin. Laat hem ook zien hoeveel mannen jou uitermate aantrekkelijk vinden.

Seks: Het leven draait om seks. Of ten minste, dat denkt de Ram. Hij houdt van seks omdat het de gemakkelijkste en leukste manier is om zijn mannelijkheid en kracht te tonen.

Mode: Deze machoman houdt van echte vrouwen. Hij maakt korte metten met een vrouw gekleed in aseksuele kleding. Het merk doet er niet toe, de jurk moet gewoon passen en jou flatteren. Vermijd de harde kleur zwart en ga voor pastelkleuren, wit en zelfs rood. Jeugdige, vrouwelijke kleding is het beste, ga voor een onschuldige maar toch sexy combinatie.

2 opmerkingen:

Janus zei

Bij mij moet er ook gene kleine over mijne gamecube komen struikelen!
(/me zwaait met vuisten)

jim zei

Ik ben ook nen ram... Klopt ook niet allemaal, maar andere dingen dan weer wel.

Maar iedereen weet dat het leven om seks draait. Seks, geld en goed eten. In die volgorde. En met die drie dingen krijgt ge liefde.

Niets machogedrag, gewoon koppie-koppie :-)