vrijdag 23 mei 2008

Stem voor Leuven

Wij kijken naar mijn restaurant op de VTM. Mijn restaurant is een leuke en frisse format en wordt gepresenteerd door Rani. Vooral die Oostendse bitch Ghislaine en die Antwaarpse trut Lins maken het programma lekker sappig.

De afgelopen weken streden vijf teams om een plaats in de finale. Gent, Oostende en Antwerpen vielen af en nu zijn ze nog met twee. Uiteindelijk gaan Leuven en Hasselt voor de overwinning. De winnaar zal eigenaar worden van zijn eigen restaurant.

Ook al zijn die twee Limburgse bimbo's uiterst sympathieke lesbians, wij steunen het Leuvense duo ten volle. Wij zijn dan ook echte Kessel lovers.

Leuven boven! Leuven rocks! Leuven is the best! Awoe aan de rest!

Moeder en zoon runnen restaurant d'Hoogeschool. Jelle is ne super droge ket, maar kookt als een god. Micheline speelt gastvrouw en is een heel braaf dezeke.

Ze maken een grote kans op de overwinning, nu de problemen met heun zaalpersoneel achter de rug zijn. Het eten in restaurant d'Hoogeschool zou fantastisch lekker zijn. Stem dus voor Leuven!

SMS 'LEUVEN' naar 3274

Bovendien adverteert Leuven op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier. Jelle en Micheline voeren vooral campagne via mails en nieuwsbrieven. Dat kan ik enkel toejuichen, er worden al genoeg bomen omgehakt.

Dit is hun campagnemail:
Geachte Mevrouw, Heer,

Dank zij U zitten we in de finale. Nu willen wij nog een stapje verder gaan en vragen u ons massaal te willen steunen.

SMS 'LEUVEN' naar 3274 (max 0,75 euro/per stem)
Of bel naar 0905-53002 (max 0,50 euro/per stem)

Wij hebben ervoor gekozen om een milieuvriendelijke campagne te voeren. In beperkte mate hebben we affiches en flyers laten drukken. Om de papierberg zo klein mogelijk te houden doen we deze oproep via mail.

Help ons heel Vlaanderen te bereiken door dit bericht door te sturen naar vrienden, familie en collega's. Maak deel uit van het winnende team!

Met dank en vriendelijke groeten van heel d'Hoogeschool-ploeg.

Micheline en Jelle

PS : Wegens overbelasting van onze mail zijn wij verplicht u dit bericht toe te sturen via een alternatief adres, voor de binnenkomende mails is er geen probleem gelieve dus enkel te reageren op ons dhoogeschool@hotmail.com emailadres


PS 1 : Ik smijt hier nog vlug een verslag over de usability van de mijn restaurant websites op jullie bordje. Eet smakelijk.

PS 2 : Awoe aan Antwerpen en Oostende.

PS 3 : Ze hebben mij hier nog niet voor betaald.

Geen opmerkingen: