maandag 19 mei 2008

Nooit geen zweetjatters meer

Gisteren ben ik spiksplinternieuwe schoenentjes gaan kopen. De geur van mijn oude paar was absoluut niet meer te harden. Op Straat werd ik steeds vaker achtervolgd door een roedel straathonden. volgens mij werden ze gelokt door de penetrante geur van mijn gympies, plezant is anders.

Mijn schoenen waren dus dringend aan vervanging toe. Mijn voorkeur ging uit naar schoenen van Geox. Hun rubberen zolen zouden ventileren, Geox zorgt dus voor een ademende schoen!

Laten we het hopen dat ik nu voor eeuwig en voor altijd verlost ben van mijn zweetjatters.


PS: Dit zijn mijn schattige teentjes niet.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

VOLGENS MIJ HEB JIJ OOK LAST VAN SCHIMMELS,TEEN ARTROSE, HAARUITVAL,KROM GROEIING VAN GEWRICHTEN TENZIJ DIT DE VOETEN ZIJN VAN NEN OERANG-OETANG UIT DE ZOO !!!!

PS OP EN IN DIE VOETEN ZIT MEER ZOUT OPGESLAGEN NA EEN UUR IN DE BASKETJES DAN IN DE NOORDZEE ALS JE HET MIJ VRAAGT

Anoniem zei

NOG ENE KLEINE OPMERKING:

IK DACHT DAT IEDEREEN MENS ZONDER AL TE GROTE AFWIJKING 10 TENEN HEEFT ....

IK ER TEL LINKS 6 EN RECHTS OOK ....????!!!! .... EN SMEERLAP VAN WISKUNDE VAN VROEGER ME ALTIJD MAAR ZEGGEN DAT 6+6=12 DE JANNNET

moes zei

hij heeft er 'maar' tien en ik kan 't weten, 'k was er bij, bij z'n geboorte en dat stinken valt toch wel mee, dacht ik? Of was je je voeten niet meer zoals je mama je leerde?

buddha zei

Je had ook Crocs kunnen kopen.

Janus zei

Bovengetekende heeft nog steeds zwetende voeten in de sandalen van geox, jawel!
De geur valt nog mee, ik kan hier op 't werk mijn schoenen uit doen en de collega's behouden hun normale huidskleur en bewustzijn.

Tiggy zei

Goede raad van tante Kaat... (das van voor mijnen tijd, maar heb nog geen alternatief gevonden, buiten Giyf a.k.a. Google Is Your Friend:

Ga naar de apotheker en vraag naar boorzuurschilfers. Gewoon in de schoenen strooien en vwalla: stinkend voeten verdwenen.
(Truc die van pas komt als je veel met werkschoenen met stalen tip moet werken maar ook van toepassing bij gewone schoenen!)

-Tot zover de wijze raad-