zondag 26 juli 2009

Onze jet set kiekens

Tegenwoordig is het leventje van onze kiekens bijna even interessant als het onze. We hebben te maken met echte jet set kiekens. Bambi, number two en mac lovin maken dan ook de geweldigste avonturen mee. Enkel een zonnebril en cuba libre ontbreekt nog in het plaatje.

De dames leggen hun eitjes in hun buitenverblijf (het konijnenkot), hebben een sexy haan die hun beurtelings lekker pakt en eten is er altijd in overvloed. Zelfs de drinkbak geeft hen volautomatisch water van de beste kwaliteit.

jet set kippen met sexy haanRoasty, onze sexy haan, is een echte ster. Van zijn gekraai gaan alle kiekens compleet loss. Zij gekakel heeft iets van the gothfather, het resultaat van 3 jaar pure whiskey graan en 5 jaar sigarengepaf.

Hij verwent zijn kippetjes zo goed, dat ze hem altijd en overal volgen. Slaapt meneer onder de blote hemel, dan doet zijn harem hem na. Kruipt monsieur cock sportive in het konijnenkot, dan gaan de three hot chics mee naar binnen.

Als dat maar goed komt. Binnenkort zitten we hier met stuntkiekens.

3 opmerkingen:

gilain zei

Echt geniale foto, zoals zo ne komische gangsterfilm (a la snatch). Echt zalig. En ik ben zeer trots op mijn gekozen namen:D

moes zei

Voor die foto ben je minstens door de knieën gegaan, niet? Toffe bende daar in de tuin : )

Anoniem zei

Dank je dame , dank je dame, Sorry fons?