vrijdag 7 augustus 2009

Verne dreaming

Met onze laatste bongo bon trokken we richting Gent. Een schot in de roos. Logeren in Verne dreaming moet ongeveer de natte droom van elke B&B bezoeker zijn. Het is luxueus genieten van elkaar, van de kamers en van de Gentse feesten.


De eerste dag sliepen we in de Oxford room, een kamer die de ziel van oud Engeland uitademt. Je merkt het in elk detail. De kussens, het behang, de locomotief, het los staande bad, het turntoestel, ...

Na een flinke dosis Gentse feesten, kropen we tevreden terug naar Verne dreaming. Tot in de vroege uurtjes bestudeerden we de verzameling stokoude playboys en de kamasutra. Rrrrrr.


Nog tot de middag zwalpten er zatten over het straat. Waarschijnlijk nog de naweeën van de laatste nacht Gentse feesten. Wij deden de wateren van Gent, niet te verwarren met wildplassers. Tijdens een ûber-romantisch boottochtje (seulement notre deux et le bébé), kregen we de wildste verhalen te horen over de geschiedenis van de stad Gent. Uiteindelijk kwamen we terecht in het patershol, om daar te tafelen.


Die nacht sliepen we in de mooiste kamer ooit. De Shangai room bevat zowel een jacuzzi als een regendouche. Met midden in de kamer een gigantische vergulden boedha. Amaai, dat was lachen geblazen. Verne dreaming it is.

4 opmerkingen:

Tony zei

'n bééld van een vrouw :-))

Moustache zei

Die B&B heb ik onmiddellijk in mijn delicious lijstje toegevoegd...

Griet zei

amai diene boedha is precies eve zwanger als tine

entrelespassiflores zei

mooi, mooi!!!