zaterdag 20 september 2008

Sport is tof

De Acerta Brussels Ekiden marathon is voorbij! Het weer werkte goed mee en de opkomst was groot. We liepen de longen uit ons lijf en werden beloond voor onze inzet. Onze ploeg eindigde ongeveer op de 134ste plaats. Een puike prestatie, al zeggen we het zelf. Er liepen dan ook meer dan 400 ploegen mee.


We zaten in een tof team met stuk voor stuk straffe lopers. Een geluk, want het parcour was heel zwaar. Voor mij en vele andere leek het vooral omhoog te gaan. Af en toe eens een beetje naar beneden, maar vooral vals plat naar omhoog en erger. Sommigen zijn de man met de hamer dan ook zwaar tegengekomen.

Ik had de eer om als laatste van ons team te lopen, met een geweldige fotofinish tot gevolg. Bij aankomst stoppen ze u donmiddelijk een yoghurtdrankje, ne chiquita banaan, een AA fleske en 6 medailles in uw pollen. On van de golven applaus, rondvliegende vrouwenslips en fans maar te zwijgen. Het was werkelijk een mooi moment. Volgend jaar staan we er zeker terug.

Zelfs de beloofde flosjkes waren aanwezig. Natuurlijke gaf dat mijn al veel te grote zelfvertrouwen weer een enorme boost. Ik liep de 7.25 km in 33 minuten, dat is vlammen tegen 13 km/u. Van goed bezig zijn gesproken.

Dat smaakt naar meer...

7 opmerkingen:

Tinte zei

proficiat ventje!

Tony zei

goe bezig!!

een handvol zei

Knappe prestatie!!! bravo!

(Euhm, rondvliegende vrouwenslips, huh?)

moes zei

@handvol: hij heeft zich vergist, 't waren strings : )
vanavond 't hele verhaal, hé, zoonlief

runner3 zei

Om helemaal juist te zijn, waren we 124e op 472. Zelfs 15e op 151 bij de 'bedrijven gemengd' :-)

Smaakt naar nog...

Jeroen zei

Mss moeten we een fanclub oprichten? Proficiat he maat!

Jehaan (de coach) zei

Om nog specifieker te zijn, je hebt slechts 32 min en 31 seconden over de 7,5 km gedaan. Daarme ben je 147ste van de 472 geworden in jouw afstand. Je bent als 141ste van start gegaan en als 124ste geëindigt. Je hebt er dus 17 in je binnenzak gestoken!
Ons Elien zou zeggen: "Goe gelopen Crazy Frank!" ;-)