maandag 14 juli 2008

De Zwet en de Frakke gespot op Werchter Boutique

Nieuw festival
Gisteren kon je miss's en mister moosability spotten op de wei van Werchter. Herman Scheurmans organiseerde er de eerste editie van Werchter Boutique. Rock Werchter, maar dan voor puberale ettertjes. (Zie foto)

Affiche
De affiche zag er alvast veelbelovend uit. Santana, Doe maar, James Blunt, diene ket van Simply Red, Milow, Zornik and last but not least Tokio Hotel kwamen een liedje zingen. Allemaal goed en wel, ware het niet dat de Schuur zijn kaarten absoluut niet verkocht kreeg.

De ticketprijs zakte en zakte
Eerst liet Herman de ticketprijs van 65 naar 45 euro zakken. De stoemerikken die al een veel te duur kaartje hadden gekocht, mochten een vriendje meenemen op de wei. Maar zelfs op die manier kon de Schuur niet genoeg volk bij elkaar scharrelen. Dan maar de achterban van Open VLD tickets verkopen aan de spotprijs van 10 euro. Uiteindelijk kwam er vierendertigduizend man opdagen.

Nul euro
Maar je raadt het al. Mijn sexy vrouwtje had ervoor gezorgd dat mister zwet en mister moose gratis de wei op konden. Joepie, gratis kaarten waren ons deel.Op dat moment had de scheur de poorten van Werchter Boutique beter gesloten.

4 opmerkingen:

Ivan zei

Misschien een interessant weetje: op TW Classic probeerde de Schuer zijn kaarten ook al onder de prijs te slijten. Daar moest je 30 euro ophoesten voor een avond dolle pret.

An zei

"Mijn sexy vrouwtje had ervoor gezorgd dat mister zwet en mister moose gratis de wei op konden."

Schoon da, over mijn rol wordt gezwegen... Ik zal 't onthouden!

Frank zei

My bad.

sorry ik had dit moeten zeggen:

"Mijn sexy vrouwtje had via diverse smeekbeden bij überbabe An, tevens haar competente collega, tickets losgeweekt. Die An is er toch eentje uit de duizend, zo vriendelijk en gastvrij, jawadde dadde. Zo konden mister zwet en mister moose gratis de wei op."

Beter?

an zei

voilà! nu zijn w'er! ;-)

goe weekend en veel succes met de TokioHotel fans ;-)