zondag 20 juli 2008

Acerta Brussels Ekiden

Nee dit is geen Zweeds of Grieks, Ekiden is Japans en betekent aflossingsmarathon.

Ik flirt met het geweldige idee om mee te lopen aan een heuse bedrijfsmarathon. De bedoeling is om met 6 man van Faros een volledige marathon tot een goed einde te brengen. Twee zotten nemen elk 10km voor hun rekening, 3 halve garen doen daarna elk 5km en de laatste dwiep loopt de resterende 7,195km uit. De teamspirit zal er nogal vanaf vliegen.

Ik wil me opgeven voor de tien kilometer. De acerta Brussels Ekiden marathon gaat door op 20 september. Ik heb dus nog 2 maanden de tijd om mijn penske eraf te lopen. Het oog wil ook wat.

7 opmerkingen:

een handvol zei

Ooooh, 2 zotten.
tsss.

PS. moet ik 2 roze cheerleaderflosjkes meebrengen om te supporteren?

katcat zei

Go, Moose, go!

moes zei

je tong zal indeed op die plaats hangen,vrees ik; veel succes toch
x

Frank zei

@een handvol : hoe meer ponpons hoe sneller ik zal gaan.

@katcat : thx

@moes: dat is voor extra proteïnen op tedoen tijdensde marathon. Ge moest eens weten hoeveel eiwitten er in zo een bromvlieg zitten.

ps : mijn hespen voelen de 2 trainingen al. Ik geraak nauwelijks den trap nog op.

een handvol zei

En?

Frank zei

Ik ben redelijk tot zeer goed bezig. Tegenwoordig geraak ik al 8 kilometer ver, zonder te sterven. Wel effe pech gehad. De laatste tijd hebben mijn darmen en lichaamsvocht meer gelopen dan ikzelve, maar het begint te beteren.

Het team samenstellen is andere koek. We zijn nog maar met 4 man. We hebben dus nog 2 gasten nodig die 5 km voor hun rekekening willen nemen.

een handvol zei

Och, volgens mij kunnen die 2 strafe mannen die de 10 kom doen er wel elk nog 5 bijdoen. Niet?