maandag 2 juni 2008

Afspraak in het water gevallen

Onze afspraak bij de tandarts is letterlijk en figuurlijk in het water gevallen. Ik voelde al nattigheid toen ik de dreigende wolken rondom het station zag hangen. Misschien was het toch niet zo een goed idee om met de fiets naar de tandarts te rijden. Ach wat, wat hebben we te verliezen? Hoeveel kwaad kan het om samen met mijn lieve vrouwtje een kwartiertje te fietsen?


Jawadde dadde, een mens kan zich vergissen. We waren nog maar pas vertrokken of we voelden al de eerste druppels op onze huid. Daarna begon het harder te regenen, en harder en harder en niet veel later regende het pijpenstelen. De donder en de bliksem waren niet meer te doen. (Ik begon zelfs een beetje schrik te krijgen.)

Ik kan me niet herrineren dat we zo een onweer besteld hadden. De regen viel met bakken uit de hemel. Binnen de minuut was alles zeiknat. En met alles bedoel ik werkelijk alles. Alles moest er aan geloven, ik kon mijn onderbroek uitwringen en in de plas ervan gaan dansen. Dat heb ik dan ook gedaan. Swinging in the rain voor gevorderden.

Dat ik deze week mijne vectra pimpstyle niet meer moet wassen, is het grote voordeel.

PS : iemand interesse in enkele doorweekte offertes van onze nieuwbouwkeuken? Antwoorden kan na de biep. ... biep.

4 opmerkingen:

Evelien zei

De afspraak bij de tandarts is dan uiteindelijk niet doorgegaan?

Frank zei

Inderdaad, we moeten nog bellen voor een nieuw.

Evelien zei

Uitstel van executie. :D

Anoniem zei

mijne mooie otto is nog steeds vuil, stond ie toch zeker niet onder de carport? hoe stoem kan een mens zijn!