zondag 8 maart 2009

Help ik ben een klusser

Lees de eerste alinea op het toontje van een over-enthousiaste radiopresentator, ofwel op de manier dat Alex Agnew met zijn voice overstem over zichzelf vertelt. Hou het wel in gedachten aub.

Het is tegenwoordig hip om gasten in plaats van in je woonkamer, in je keuken te ontvangen. En daar moet het harstikke gesellug sijn natuurlik. Maar hoe doe je dat in godsnaam? Door de ideale belichting te kiezen natuurlijk. En dat is begot niet moeilijk, ... het is gemakkelijk. Maak gewoon een mix van basis verlichting, sfeerverlichting en taakverlichting en je keuken is zit als gegoten. Rete strak en ultra trendy.


En toen begon dit blogartikel. Die van ons (de keuken, niet mijn vrouw) bevat nog geen stroboscoop, LED- of noodverlichting. Maar een keuken strak krijgen, kan ik ook, moet klusser moose gedacht hebben. Toen belde hij gauw de schoonpapa van dienst om samen de verlichting van de keuken op te pimpen.


En toen vervingen ze vlotjes alle peertjes door de energiezuinige ecomoods van de Philips. En toen bleek achteraf dat ze misschien iets TE vlijtig geweest waren. Want de moose had per ongeluk wat witte draadjes doorgeknipt en poef ... de rest van de keuken had het toen drie uur zonder stroom moeten doen. En toen hadden ze weer wat bijgeleerd.

1 opmerking:

Pieter en Kirsten zei

hangen die lampen er dan toch bijna? da ik kan komen inspecteren? ;-)