zondag 15 maart 2009

Fuif retrospective

Onze fahren sie mit fuif was waanzinnig. Door de geur van verse ajuinsoep, hete frankfurterworsten, de fleskes jenever op den toog en de gedraaide muziek, waande iedereen zich in de bergen. Karin, Titi, Franz und Joseph waren allen gehuld in traditionele Tiroolse klederdracht. De heren piekfijn, de dames supersexy. Al leek Karin eerder op een Hollands kaasmeisje, maar dat is haar bij deze vergeven.


De opkomst was enorm. Onze gasten kwamen van heinde en verre. Werkelijk iedereen had er zin in. Sommigen overtroffen ons zelf een beetje op vlak van attributen. Ik bedoel dan diepere decolletés, lederhosen broekskes, rodere bretellen, kousebantjes en yeti-toebehoren.

Nog meer kapriolen zou je kunnen vinden op facebook.

Hier zijn een paar beelden van de heren:Auf wiedersehn!
PS : Als je nog een zot pakske zoekt, moet je eens gaan rondneuzen in de festivalshop te Scherpenheuvel. Het is er geweldig.

4 opmerkingen:

Tinte zei

gelukkige verjaardag ventje!
x je tirolerinnetje

Frank zei

Thx babe.

Voor ik het vergeet : bedankt aan iedereen om er bij te zijn en voor de heerlijke attributen!

gilain zei

kei cool! Zo spijtig dat ik er niet bij was! Dan zou het 100 procent zeker NOG cooler zijn geweest!! Ge zijt gelukkig nog niet jarig, want anders weet ik niet eens meer de verjaardag van mijn eigen broer. Valt diee niet ergens in mei? hahaha.
PS: Che, ofwel geeft ulle nummer is, ofwel bel mij is maar het is al van het telefoontjue van het goede nieuws geleden dat ik ulle gehoord ep! Da kan zo niet!

Saïdja zei

Amaaini, toen had er hier nog eentje spijt da ze ni op da knalfeest was!
wederom: volgend jaar, volgend jaar, ik reken erop dat een 31-jarigenfuif evenveel succes zal hebben en evenveel herlijke pakjes zal opleveren, misschien al wat thema's:
* proud to be fout
* nerds en geeks
* barbie en ken
* vandaag is roos
* gays ans sluts
* bal marginal
...
en zo kan ik nog uren doorgaan, en ik denk gij zelfs nog dagen :)

dus alvast ne proficiat, ma ik bel wel als t echt zover is :) en doet ook ne gelukkigen aan de jef eh!!

toedeloew!

zwetende zeoenen vanuit de jungle in bolivia