maandag 29 december 2008

Een vriend

Terwijl wij ons hier volstoempen op retegezellige familiefeestjes, moeten Yolan en Saïdja het anders aanpakken. Zij vieren kerst en oude jaar in het verre Latijns Amerika.

Saïdja, jij vierde waarschijnlijk kerstmis op zijn roadtrips. Ik kan het me al helemaal voorstellen. Ergens noodgedwongen moeten stoppen langs de kant van de weg, om Joseph het kapotte kevertje wat rust te gunnen. Maar het jullie begot niet aantrekken en er een reuze feest van maken. En dan maar samen met Judith, de politie en een bende gypsies gezellig scoutsliedjes zingen aan een kampvuur.

Yolan, jij vierde waarschijnlijk kerstmis op zijn Argentijns. Samen met het gastgezin tafelen in een verzengende hitte van 34 graden. En dan maar parilla's boefen (parilla's zijn een soort opengebarsten zwette pens). Hopenlijk lukt de omswitching van gastgezin heel vlot.

Als het toch allemaal eventjes te veel wordt. Als jullie ons toch een beetje missen... zet dan maar dit liedje van ons mama nog eens op.


  • Zang door de mama
  • Camerageweld door de moose
  • Montage en eindredactie door Tinte

8 opmerkingen:

sander zei

sjieke dingen ze,
zeg moos, wie kiest trouwens die leuke woorden die je mag intypen voor je een reactie mag plaatsen? Je houdt van lijstjes, ik denk dat een Top vijf hier ook aardig op zijn plaats zou Zijn. Ik zet mijn joker al in bij het volgende woord: "kabiess" wie doet beter?

tijdtussendoor zei

Heerlijk!

een handvol zei

Eigenlijk zijt gij toch een schatteke hé!
Schitterend!

Frank zei

@sander dat gebeurt automatisch om spam tegen te gaan. Kabiess is een heel mooi en goed woord ;)

@tijdtussendoor ja hé !

@een handvol ja hé ;)

Tony zei

uw eigen familie als vriend...de combinatie is onbetaalbaar!

prachtig filmptje!
*pinkt traantje weg*

moes zei

Ik kon niet anders dan een reactie plaatsen na 't lezen van Sander zijn comment, 'MAMEG' staat er nu, voor minder doe ik het niet : )
Hé, leuk filmpje! Ik heb het dan ook maar op mij, blog gezet:
www.diep-rood.be

saïdja zei

Tzal wel zijn!

Jeej! leve zo'n filmpjes toegestuurt krijgen! EN morgen krijgt Judith hier haar echte mama op bezoek... SJans da ik nog zo'n filmpjes heb om naar te kijken! Echt heerljk gedaan, kheb den eerste keer meer dan 1 traan weggepinkt hoor! (kben eigenlijk gewoon flink beginnen wenen in het internet cafe :) graag zien heet da eh...)

Dikke zoenen daar thuis! Kmis jullie hoor!

PS: ik heb trouwens ingstaky

gilain zei

Frank,het filmke was zoo mooi, nog eens bedankt aan alle meedewerkers. Sander, waarom komt gij ni is een weekske af, gewoon om u mopkes te hore? Ik mis ze enorm. Mijn woord is trouwens hencewre, kan wel tellen. En Frank, ik wil even iets duidelijk maken: Parilla is totaaal niet alleen diee worst, das een samenstelling van allemaal kei lekkere stukken vlees. Diee pens was een voobeeld boludoooo. Allemaal veeeeel kussen en knuffels!!