zondag 24 augustus 2008

Makkalympics

De Makkalympics zijn nog straffer dan de Olympische tienkamp. De opdrachten zijn verschrikkelijk zwaar. De resultaten worden onverbiddelijk op de zelf ontworpen sportkledij van de vrijgezelle atleten geschreven.

De eerste proef bestaat uit het ledigen van een pintje. Klein bier voor de Makke.

De vrijgezele begeleiding tijdens het estafette zuipen. Een zware discipline waar 5 liter bier rijkelijk verorberd wordt. Het werd echt spannend toen Janus een boer liet die langer dan de toegestane 25 seconden duurde. Er volgde een waarschuwing, hij werd net niet gediskwalificeerd maar werd later toch naar huis gestuurd.

Het doe eens een maat binnen behoorde tot niemands favorieten. Ach iemand moet het doen zei Kristof en draaide de Makke een vette tong. Deze duurde gelukkig niet langer dan de toegestane 25 seconden.


De 1500 meter pamperwandelen werd vlot gewonnen door de makke. Het bruine remspoor is nog een aandenken aan de valpartij. Nadien werd de pamper gerecycleerd voor het pamperduiken door Rembert. De besnorde reddingsdiensten traden hardhandig op. Rembert, Frank en Joeri zwommen zonder badmuts. Dat mag naturlijk niet.


Tom won met verve in de nieuwe discipline paalzuipen voor pluimgewichten. Het werd een fotofinish. Bjorn werd knap tweede met zijn impressie van een duikboot (glaasje jenever in Hoegaarden).


De vrijgezelle party van de Makke was een groot succes. De paaldans discipline werd met ruime voorsprong gewonnen door de twee halve gasten Joeri en Makke.


De eindstand van de makkalypics sprak voor zich. De Makke bevestigde met goud, Rembert greep net naast het zilver dat naar Kristof ging. Deze behaalde toch stijlvol de bronzen plak ondanks zijn wanprestatie in het armworstelen tegen mister Moose.


Makke het was plezant
met u op het strand

ge zijt een beest
tot op uw veelbelovend trouwfeest

Het zal daar zeker knallen
Met Tom's gezandstraalde ...

5 opmerkingen:

Evelien zei

Tsss, mannen. *draait met ogen*

:p

Janus zei

De Makke is er dan toch in geslaagd om zich van zijn t-shirt te ontdoen tijdens het paaldansen.
Nu kunnen we niet anders dan in gepaste outfit op zijn trouw verschijnen!

moes zei

't ziet er werkelijk techtig een professionele paal uit en dan heb ik het niet over de foto met gat in 't zand : )

[muggenbeet] zei

doet de vrijgezel uit 'vrije wil' mee met die gekke toestanden of is 't van moeten?

Frank zei

@evelien *draait terug*

@janus als die vuile plekken eruit geraken.

@moes die paal was dan ook ingesmeerd met echt varkensvet

@muggenbeet tuurlijk is dat van moeten. Behalve die paal, dat was zijn eigen idee