dinsdag 26 juli 2011

Hans Teeuwen in het echt

Dit weekend zijn we naar de Gentse feesten afgezakt. Onze olijke bende bestond uit
  • Steven Zwet (taxidriver)
  • Tim gitaar (sfeerbrenger) 
  • Yolan (jongere Rasta Selassi Brodah) 
  • Tha moose (zelf verklaard internet fenomeen)
We mochten van geluk spreken dat mister Zwet onze bob was, het bier smeerde rijkelijk onze dorstige kelen. Zo moet dat nu eenmaal op de Gentse feesten om de tegenvallende opkomst anno 2011 wat te compenseren. De kers op de taart van de avond, ging het optreden van Hans Teeuwen zijn. Ik heb dan ook uren zitten bellen en surfen, om tickets te bemachtigen voor Hans Teeuwen zijn nieuwe zaalshow. Opdracht volbracht.


En ja hoor, de nieuwe show was zoals verwacht : steengoed. Hans Teeuwen is een meester in woordenkronkels, briljant op de piano en super in het improviseren. Kortom, we hebben er met volle teugen van genoten.


Na de show blijven we nog effe hangen in een marginaal café, moeten we gedacht hebben. Maar de pimps uit Colombia waren ons iets te opdringerig ganja, coca en wodka aan het aanprijzen. Daarom zijn we snel  het hoekje om gevlucht. En wie komt daar een half uurtje later met zijn gevolg binnen? Hans Teeuwen, the legend, in eigen persoon.Denk eraan, de drank bleef maar vloeien. En voor we het wisten was er weer een half uurtje voorbij en we zitten samen met Hans Teeuwen en de tattoo versie van Bart Vandenbosse aan tafel. Lekker moppen  tappen en Noorse massamoordenaars bespreken, daar zijn we goed in. Gelukkig zijn daar ook beelden van. Het was me het avondje wel.4 opmerkingen:

[muggenbeet] zei

dat moet wel een bijzondere ervaring geweest zijn.

Frank zei

dat zal nog niet zijn, ik ben er nog altijd van onder de indruk.

Echt waar, als ik een bekend iemand zou mogen uitkiezen om eens een pint mee te gaan pakken, dan was dat zowiezo wel Hans Teeuwen geweest. Ja hij is dan ook koning van de lach.

En het was een super kerel, niet zo geschift als verwacht met oprechte interesse.

Tony zei

geweldig!! :-))

Jeroen zei

Jawadde! Super :-) en zeggen dat ik er bijna bij geweest was! 't Zal voor een volgend optreden zijn :-)