woensdag 30 september 2009

Kanye this moosability

Als je eerlijk bent, weet je dat Kanye West altijd gelijk heeft. Hij sprong onlangs in de bres voor Beyoncé tijdens MTV VMA Awards. Ze hebben hem nog wat extra poen gegeven om ook voor anderen ne 'Kanye this' te plegen.

Moosability is beter dan de website van Kortenberg? No problemo.
Kanye this mister moosability. (drukken op de link aub)


zondag 27 september 2009

Waar Facebook voor dient

Weet jij waar facebook voor dient? Is het voor den boer uit te hangen in farmville? Of om je vrienden te kopen en verkopen in pets for sale? Of om foto's van je dochter te delen?

Nee volgens dit onderwijzende filmpje heeft het iets te maken met andere mensen in te delen. Lifechanging videomateriaal als het ware.



(bron)

donderdag 24 september 2009

Sumo baby van 8,7 kg geboren

Wat ben ik blij dat Sterre een normaal schatje is van 3 kg. In Indonesië is er een vrouw bevallen van een sumo baby van 8,7 kg. Hij floepte er uit via een keizersnee, al was er weinig floepen aan. Via de natuurlijke weg had die vrouw nu voor eeuwig een vreemde echo in haar stem.

Kan je geloven dat deze foto in proportie is?
Haar jumbo baby vraagt steeds naar meer en meer en meer. En het is niet dat de papa die lieve spruit zichzelf in slaap kan huilen. Dit schepsel brult gelijk een kudde bronstige brulkikkers naar eten. Food now!

dinsdag 22 september 2009

Winnares

Nu dat Sterre 2 weekjes oud geworden is, konden we effe tijd vrijmaken om te zien wie de beste babygokker is. Gokken op babies is precies een echte vrouwenzaak. De mannen gokten vooral op Margriet Hermans babietjes, de vrouwen hielden het eerder deftig. Maar er kan maar één winnaar zijn. En dat was Inge Pinge, collega pottenbakster in hart en nieren.



Ze ging met 32,96 van de punten aan de haal. Mensen die op een ventje gokten, konden er al naar fluiten. De datum was er boenk op en de lengte school maar 1 luttel centimetertje. Inge, super heel goed gedaan en kom die fles bubbels maar snel halen. Proost!

zondag 20 september 2009

Brussels has a bobslee team

Vandaag werden enkele van de sporten van de winterspelen van Vancouver voorgesteld in het Jubelpark. Bobslee, schaatsen, skieën, ping pong, klimmen, penalty's trappen, basketbal.

Steven Zwet en ik hadden een heuse bobslee initiatie gewonnen. En man, bobsleeën is een vermoeiende sport. Eerst uzelf afbeulen om die rotzware bobslee de helling af te krijgen. En dan moet je net op tijd proberen er in te springen. Mister Zwet is dat 2 keer vergeten en ik ben één keer bijna achterover gevallen. We hebben nogal gezwoten. Op de foto zie je ons met de coach van de vrouwen van het Belgisch Bobslee team.


Achteraf konden we lekker uitrusten in de VIP room. Lekker oesters eten, gazpachio soep slurpen en dat alles doorspoelen met aangepaste wijnen of champagne. Voor herhaling vatbaar.

zaterdag 19 september 2009

Papa workout

De opstart
Het moeilijkste gedeelte van de papa workout is misschien wel de voorbereiding. Maar je moet hem volgen, het werkt echt! Zorg ervoor dat jij later met nen kleine pagadder gaat mogen rondhossen. Hoe je dat doet maakt mij niet uit. Maak desnoods je eigen vrouw zwanger, zoals ik dat deed ;)

Dagritme
Je neemt als kersverse vader ten hoogste 5 uurtjes slaap. Voor maximaal effect sta je in de nacht een stuk of 4 keer op. Eventueel een nachtwandeling met de kleine om fit te blijven. Dutjes in de namiddag zijn taboe.



Voeding
Het papa crash dieet is heel eenvoudig. Je gaat als kersverse vader enkel voor gemakkelijk te bereiden maaltijden. Lekker veel spaghetti afkoken en dan 10 grote porties invriezen. Soep maken voor 3 dagen, wokschotels voor 2 keer enz. Als voedingssupplementen zou ik voor koffie en champagne opteren. Spaanse cava gaat ook, maar uw boerkes worden minder geapprecieerd door de kleine. Zorg dat de kraamhulp kookt en afwast, zodat jij optimaal aan je workout kan spenderen.

Beweging
Zo een baby heffen is maar een klein gewicht. Het zijn de extra pampers, draagwiegen en afkolfapparaten die het hem doen. Doe veel kilometers met de kleine op de linker arm. Daarna veel kilometers met de kleine op de rechterarm. Als de mama iets vraagt alles gaan halen, dragen en heffen zonder te morren. Dat is voor de basis conditie. Let wel op bij het heffen van een draagwieg of placenta, telkens goed door de benen gaan. Anders gaat uwe rug er aan kapot. Als het weer het een beetje mee zit, maak je best een wandeling met de kleine. Begin met 5km in de draagzak. Als tussendoortje moet een goed zout soepke uw vermoeidheid een beetje wegsspoelen.

Conclusie
Nu weet je waarom kersverse vaders er steeds zo fit en gezond uitzien.

woensdag 16 september 2009

Nijntje het geboortekonijntje

Sterre is thuis. En wie zit haar op te wachten? Het is Nijntje het geboorte konijntje. Ze leert de nieuwste inwoner van de Kerselarenstraat hoe je luieres volkeutelt! Kei lief. nijntje het geboorte konijntje verwelkomt sterre gielen
Ps 1: dank aan de mysterieze makers van het Nijntje, het geboortekonijntje.

Ps 2: dank aan Sterre, voor het gunnen van 10 minuten tijd om dit berichtje te typen

dinsdag 8 september 2009

Sterre is geboren!

Hoera, we zijn vanaf nu met z'n drietjes!

Mijn dochterje Sterre is zojuist geboren op 8 september 2009 23u52. Mama en de baby stralen van geluk, net zoals de gelukkige papa. Sterre weegt 2è80 gr en is 51cm groot. Om alle feiten eens deftig op een rijtje te zetten heeft onze kapoen nu al een eigen website en een blog.

sterre haar kamer
Ons dochtertje mag zich al super welkom voelen in haar eigen kamertje, met speciaal voor haar ontworpen behang. Ditmaal het echte. Ontwerper van dienst is kunstenaar Piedieh Zonnewoud. Thx.

Bedankt aan iedereen die heeft meegeholpen aan een voortreffelijke zwangerschap met een geweldige apotheose!

zaterdag 5 september 2009

Schoon ochtendlicht

Ik stond op en trok een foto.
En dan nog een paar. Het is toch schoon wonen in Erps-Kwerps.

vrijdag 4 september 2009

Insignia vs Zafira het verdict

In het verleden was er nog niets zeker. Maar het verdict is gevallen. Opel Insignia 5 deurs 160 pk ecoflex it is! Wat een heerlijke bolide. Mooi, krachtig en toch ooooo zo eco friendly. Met zijn stevig uitgevallen roetfilter. Rrrrr....


Voor de dames : diene gaat nogal gewassen worden.