En dat is nogal gerief. Wat daar allemaal bij zit, ge kunt het u gewoon niet voorstellen. Toch effe doen. Er zit een starter, bakrooster van 57cm diameter, deksel om indirect te koken, beschermhoesje, stalen roestborstel, assen opvangbak, kooktools, handleiding met de kooktijden en aanmaakblokjes bij. Vanaf nu is de moose weer helemaal mee op vlak van macho stuff.
Nog 3 bbq tips :
- Draai het vlees maar 1 keer om
- Prik nooit in het vlees, dat droogt uit
- Respecteer de baktijden, laat het deksel er op en ga niet te veel kijken
8 opmerkingen:
En wij zijn nog niet uitgenodigd... Want? :-p
lekker vlees dat ligt te bakken, daar MOET ik gewoon naar kijken!
Zeg maar wanneer!
;-)
@daniel rechtgezet en de rechtzetting weer rechtgezet wegens heirkrachten
@tony binnenkort ;)
man, de bbq zijn heir toch een pak groter zenne, maar de manier van bakken is idd 1 keer omdraaien, da doen ze hier allemaal: een heeeel laag vureken en dan da vlees er heeel lang op laten liggen:P
PS: hehe codewoord is nogis:P
wat een knal van een reactie jongeman! hahaha
alle chance da da boekske der bijzat eh frank, anders was da vlees nooit zo lekker geweest. twerk alleszins aanstekelijk, ik heb daarnet de mijne ( ook ne weber natuurlijk, tzit in de familie) eidelijk na bijna e jaar ook ineen gezet. kvond het nog moeilijker dan een ikeakast eigelijk, daar zouden ze bij weber is e boekske over moete schrijven...
ps, codewoord 'pallo' klinkt wel lekker zuiders
rij dan we eerst je gras af hé, het ziet er niet uit! schaam op jou !
griet speciaal voor jou : morgen een voor en na fotospecial ;)
Een reactie posten