dinsdag 30 augustus 2011

Gps art

Sommige mensen hebben echt te veel tijd. Waar ben je feitelijk mee bezig als je looproutes uitstippelt die er uit zien als een baby olifant of het Apple logo? Geinig ok, maar is dat kunst?

Ga voor de zekerheid toch snel een kijkje nemen op the art of running.

Dat kan ik ook, moet ik deze middag gedacht hebben. Maar het resultaat is toch niet alles. Mijn appel looproute ziet er lichtjes verschrompeld uit.

Maar soit, ik liep 20 km met veel plezier. En ergens kwam de schaakgod toch nog in mij boven.  Als je goed kijkt, kan je er het paard schaakstuk in herkennen.

maandag 22 augustus 2011

Marathon moose part 2

Sinds 1 week loop ik niet meer zonder doel rond. Ik ga voor een tweede triomftocht door de Brusselse straten. Over 6 weken loop ik voor de tweede keer de marathon van Brussel. Vorige week liep ik al 67 kilometer.

Tegen 2 oktober zal ik
  • Meer dan 96 liter water verzwolgen hebben
  • 2400 keer gepompt hebben
  • Meer dan 300 trainings kilometers gelopen hebben
Ik heb er al zin in!

dinsdag 16 augustus 2011

Les Paul

Wie kan er zeggen dat hij zomaar een Les Paul Gibson Epiphone gitaar in zijn schoot geworpen krijgt, omdat hij naar een feestje gaat? Ik natuurlijk.

Zo een Les Paul blijkt dus een soort elektronische gitaar te zijn, waar je menig gitaarspeler stikjaloers mee kan krijgen, lucky me. Meegeleverd zijn ook boxen, om buren ruzies te veroorzaken. Voor dit soort instrument heeft de mens niet voor niets, na het wiel, ook de koptelefoon uitgevonden.

De sound van de gitaar is rete vet. Nu nog leren hoe je deftige songs uit dat spul kan krijgen. Nog even geduld en dan kom ik eraan Jimi Hendrix! Bedankt aan Tim gitaar voor deze goede daad.


vrijdag 12 augustus 2011

Sterre 2.0

Sterre is helemaal mee met het digitale tijdperk. Als kleuter van bijna 2 moet je gewoon een Mac bezitten, anders sta je hopeloos achter. Je kan haar bijna horen denken, zou ik die Mega Mindy foto's nu backuppen of niet?  Effe mijn online spaarvarken upgraden. Oei, de firewall heeft het begeven.


maandag 1 augustus 2011

Rob Marley

Onze Rob is muzikaal aangelegd, met een voorkeur voor Dancehall en Reggae. Zet ge een plaat van Bob Marley voor hem op, dan zal hij ogenblikkelijk een brede grijns te voorschijn toveren en zachtjes op de maat van de muziek met zijn hoofdje schudden. Menig artiestenmanager is nu  al stikjaloers op het talent van mijne zoon.

Als manager in spe moest ik natuurlijk ook aan de looks denken van mijn reggae zoon. Gelukkig vonden we dit dancehall pakje in zijn kast. Ooit nog de pyjama geweest van Peter Tosh. Boekingen van Rob Marley, voor zijn eerste leerjaar, kunnen voor minder dan 9000 euro. Daarna moeten we uiteraard streng zijn. Zijn eerste monsterhit is al een feit : no mama, no cry
Rob Marley, no mama no cry