zondag 28 februari 2010

letterlijk strontweer

De storm die over heel Europa raast, treft nu ook de bouwsector in Erps-Kwerps. Gelukkig is er volgens de laatste berichtgevingen slechts één werkman vermist. Dat valt nog mee, alhoewel. Ik zou niet graag in zijn schoenen staan. (zie foto)


donderdag 25 februari 2010

Mijn penisbroek

Ik had dringend nog eens een nieuwe broek nodig. Ik denk dat ik het perfecte ontwerp gevonden heb. Met de penisbroek kan je niets mis doen.

Deze hotpants zorgt ervoor dat er steeds een semi geladen sfeertje ontstaat. Een grapje hierover en het ijs is direct gebroken. Ideaal dus als conversatiestarter. Alleen jammer dat ze mijn maat niet hadden.

vrijdag 19 februari 2010

Bug fix bingo

Het botert niet altijd even goed tussen ontwikkelaars en testers. Testers komen altijd irritant glimlachend af om het resultaat van het hard gezwoeg van de ontwikkelaars te bekritiseren. Ze snappen er werkelijk geen jota van. (Hier spreekt dus een ontwikkelaar.)

Lopen de spanningen tussen deze 2 rivaliserende bendes te hoog op, speel dan Bug Fix Bingo (pdf). Dan zie je dat die testers zo slecht nog niet zijn, een beetje lachen met de ontwikkelaars moet kunnen.

Op sommige bedrijven kan een tester na 1 week een heel bug fix bingo blad volstrepen. Bij ons doen ze daar minstens een maand over ;)

woensdag 17 februari 2010

Miss fruitpap 2010

De miss fruitpap 2010 verkiezing was totaal niet spannend. Sterre won met een banaanlengte voorsprong. Voor andere fruitpap etertjes kan je terecht op de website van Olvarit : lepelavontuur.

Meer zalige foto's van de wervelende Sterre shoot vind je op de mega coole Sterreblog.

maandag 15 februari 2010

Home game invitation

Eindelijk mijn eigen Texas hold'em home game. Je weet zelf wel of je welkom bent of niet.

maandag 8 februari 2010

Badmuts verplicht in les deux alpes

Onze shortski in Les deux Alpes was een groot succes. De sfeer was optimaal en alles werd vakkundig gedigitaliseerd door een ski-HD camera. Alleen jammer dat ze soms een onschuldige snowboarder te grazen namen. (ik haat welgemikte sneeuwremsporen van skiërs)



Na de sneeuw deden we aan Zen toerisme, om de weergoden gunstig te stemmen. En met succes, want elke dag was er meer en meer en meer zon. We konden ook zwemmen in het plaatselijk buitenzwembad van, (bad)muts verplicht.

Over het eten hadden we totaal niet te klagen. Als u ginds bent probeer dan zeker eens de omelet met frutjes, de tartiflette, de raclette, de calzone met crème freche en de goulash eens.





Nog wat random sfeer materiaal van de moose in de bergen, de ultrasexy kleedkamers, dancing in the snow en de HD-ready terrorist.




Toen kwam ik thuis bij mijn pracht dochter en mijn lieve vrouwtje. Minstens even zalig.

maandag 1 februari 2010

Poker uitzet

Poker spelen is de max. Zeker onder vrienden met zo'n echt Texas Hold'em sfeertje erbij. Ideaal daarvoor is een poker uitzet die bestaat uit wat crappy pokerchips, speelkaarten en paprika chips en een kratje Whiskey. Maar je kan het nog beter doen.



Om je home poker ervaring nog wat te verhogen, kan je zelf een pokertafel aankopen. In no time waant ge u dan in echt casino. Zeker met de sexy bediening van uw eigen vrouwtje erbij.

Heb je daar geen plaats voor, dan is een poker tabletop of pokermat een goed alternatief. Raad eens wat de moose thuis heeft liggen ;)

Mijn poker uitzet:
  • Een uitrolbare blauwe pokermat compleet met betline
  • echte plastic KEM kaarten
  • een aluminum poker koffertje
  • een poker sleutelhanger
Dus pokervriendjes opgelet. Kom je nu bij de moose spelen, dan zou je wel eens snel ler dan je denkt van je overtollig zakgeld verlost kunnen zijn ;)